Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση μας Ευάγγελος Πολυμερούδης <<VANG>> ξεκίνησε από το 1985. Από τότε δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης, παραγωγής ενδυμάτων, εσωρούχων, διακριτικών σημάτων και ρούχων σωμάτων ασφαλείας.

Συγκεκριμένα διαθέτουμε

Σχεδίαση & κατασκευή ενδυμάτων
Κέντημα μηχανής
Διαφημιστικά με κέντημα
Διαφημιστικά μπλουζάκια με στάμπα
Μεταξοτυπίες
Ψηφιακές εκτυπώσεις

Ασχολούμαστε με τη σχεδίαση και κατασκευή ενδυμάτων για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε υφάσματα όπως μακό, φούτερ, πικέ κ.α ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Συνεργαζόμαστε με καταστήματα και πωλητές της Ελληνικής αγοράς που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο είδος.

Τα προϊόντα μας παράγονται στο χώρο της βιοτεχνία μας από εμάς με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα υφάσματα τα οποία χρησιμοποιούμαι είναι αποκλειστικά Ελληνικής παραγωγής από εξειδικευμένα συνεργεία με φυσικό τρόπο βαφής, που πληρούν τις προϋποθέσεις. Τα ρούχα φέρουν χαρακτηριστική ετικέτα της βιοτεχνίας μας φέροντας την Ελληνική σημαία, επισημαίνοντας στον αγοραστή ότι είναι 100% Ελληνικό.

Διαθέτουμε τμήμα τυπωτηρίου, κεντήματος, σχεδιασμού, παραγωγής κ.α και μεταποιούμαι μόνο τα δικά μας είδη ένδυσης και διαφημιστικά είδη με τις πιο σύγχρονες κεντητικές μηχανές τελευταίας γενιάς με άριστη ποιότητα κεντημάτων, εξοπλισμό μεταξοτυπίας, και εκτυπωτές ψηφιακής εκτύπωσης.

Η πολύχρονη εμπειρία και παρουσία στο χώρο του ενδύματος και της διαφήμισης, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε άριστη ποιότητα διαφημιστικών ειδών, ενδυμάτων και ραφής σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε περίοδο κρίσης.